Klubbens meldingstavle

Hei, dette er klubbens meldingstavle. Her kan du legge inn spørsmål, en hilsen (gjerne med bilde). Har du lyst til å klatre og ønsker selskap, legg inn en melding og se hva som skjer!

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Tom, 9. sep, 2018
Sørum Klatre og Fjellsportklubb har ingen klatring i Bingsfosshallen lenger.
Er du interessert i å klatre, ta kontakt med Fet IL Klatregruppe.

Mer info om Fet IL Klatregruppe finnes her:
https://www.fetil.no/Klatring.html
https://www.facebook.com/fetklatregruppe/

Skrevet av Heidi, 21. aug, 2018
Hei. Er det fortsatt klatring i Bingsfosshallen.? Har en gutt på 9 som kunne tenke seg å prøve. Er det muligheter for voksne å klarte også?

Takker for hjelpen
E-post:
Skrevet av Josefin , 9. des, 2013
Hej! Jag klatrer i Oslo til vanlig, men såg nu att det finns klatring även i Sörumsand. Fantastiskt! Är det endast klatring på tisdagar speciella tider eller kan man droppe in när man vill? Kostar det bara en medlemsavgift, eller är det inträde också? Är det bara for barn? Jag är nämligen 27. Hilsen /Josefin
E-post:
Skrevet av kjell, 2. apr, 2013
Er fører fremdeles til salgs på sport 1 i sørumsand? Var der nettopp og dama i butikken så bare dumt på meg da jeg spurte... Tror ikke hun ante noe om hva jeg snakka om. Ikke at hun gjorde noe forsøk på å finne ut av det heller forsåvidt :p Men kan jo hende den er til salgs et annet sted heller?
E-post:
Skrevet av Erlend Råheim, 16. mai, 2012
Hei, sønnen min er nybegynner, snart 17, og motivert for å klatre. Men jeg mistenker at han ønsker å klatre og trene sammen med andre enn meg. Har tirsdagstreninga noe organisert over seg, slik at han kan finne taulagspartner, fra starten på lette ruter??
E-post:
Skrevet av Erland , 21. mar, 2012
Hei. Svensk man på 30 som tänkt komma i form genom at ta upp klättringen igjen. Behøver uppfräshningskurs. Har ni sådan? Klättrar ni bara på Hammeren eller är ni någonting på Hvalsberget og?
E-post:
Skrevet av Hanne Gjønnes, 19. jul, 2011
Hei, jeg har lyst til å ta med meg min 8 år gamle datter og begynne å klatre. Vi er veldig nybegynnere. Når starter dere opp igjen etter sommerferien?
E-post:
Skrevet av Lars , 13. apr, 2010
Hei!
Jeg bare lurer på hvor uteområdet er? Finner ikke dette på hjemmesiden...

Hilsen Lars
E-post:
Skrevet av Tom, 28. aug, 2009
Hei Thom. Fører er under utvikling og kommer etterhvert. Fører for de gamle rutene finner du i Kolsås Klatreklubb sin fører. Merk at noen av rutene har blitt forlenget (Hoggtanna, Imsdal og Osmose) og at disse kan ha fått noe endret grad. Send meg en mail på tom@sorumklatring.net så kan jeg sende deg en midlertidig oversikt over de nye rutene.
Skrevet av Thom, 24. aug, 2009
Hei. Fantastisk flott på klatrefeltet på Hammer'n! Hører det er mange her som har lagt ned mye arbeid!? Er det noen som vet hvor jeg kan finne fører for Hammer'n?